Cart

Despre Hardell

Sistemul de constructie pe structura metalica HARDELL permite constructia usoara, rapida si cu precizie a cladirilor sociale, a birourilor, pensiunilor, hotelurilor, a caselor de locuit unifamiliale sau multifamiliale, a constructiilor industriale, hale, garaje, etc.

Structura sistemului de constructie este formata din profile U si C din tabla de otel, dublu galvanizata, de 1,5, 2, 2,5 sau 3 mm   grosime, inchise la exterior cu placi OSB, peste care se monteaza un strat de izolatie termica (din polistiren sau vata bazaltica dupa caz), care va fi tencuita; in interior sunt montate doua straturi de gipscarton, in interiorul peretelui gasindu-se un strat de izolatie termica din vata minerala

In cazul supraetajarii, structura planseului este data de grinzi de otel galvanizate, acoperite deasupra cu placi OSB (sau placa de beton), iar dedesubt cu placi din gipscarton. In cazul în care constructia nu este mansardata, structura sarpantei este compusa din grinzi cu zabrele prefabricate din profile de otel sau lemn.

Datorita posibilitatii prefabricarii, constructia se realizeaza cu mare exactitate. Coeficientul de izolare termica a peretilor este mai buna decat în cazul constructilor clasice (k=0,23 W/m2K), oferindu-se astfel o senzatie de confort ridicata.

Structurile din profile usoare permit realizarea de constructii parter sau constructii cu mai multe nivele. Costruirea unei case familiale cu predare la cheie se poate realiza în 2 – 3 luni de zile.

Informatii detaliate, click aici