Cart

Structura

STRUCTURA FITINGURILOR

Tevile Hep2O sunt realizate prin metoda extrudarii din polibutilena. Polibutilena nu este toxica, este rezistenta la temperaturi ridicate, preia dilatatiile, este rezistenta si flexibila.

 

Suprafata interioara si exterioara a tevilor este extrem de neteda astfel nu apar depuneri si pierderile de presiune sunt foarte mici.

 

CONSTRUCTIA INTERIOARA SI ELEMENTELE FITINGURILOR

Toate fitingurile Hep2O au urmatoarele trei elemente in constructia interioara: – inelul dintat – inelul distantier – garnitura

Fitingurile Hep2O se pot imbina si cu tevi necromate din cupru sau tevi inoxidabile din otel, care au diametrul exterior identic cu al fiting

 

INELUL DISTANTIER

Este fabricat din otel inoxidabil de calitate superioara. Dintii inelului indreptati inspre interiorul sectiunii, permit introducerea tevii in fiting, dar impiedica extragerea acesteia, rezistand la forte de tractiune mult superioare celor ce apar in practica.

  INELUL DISTANTIER

Este fabricat din poliamida imbogatita cu minerale. Are rolul de a sprijini inelul dintat si de a-l desparti de garnitura.

  GARNITURA 

Este fabricat din cauciuc EPDM care rezista la temperaturi ridicate.

  BUCSA DE SPRIJIN

Pentru realizarea unei imbinari perfecte este necesara utilizarea bucsei de sprijin, fabricata din otel inoxidabil. Acesta se introduce in capatul tevii care urmeaza sa fie introdus in fiting. Bucsa de sprijin asigura rigiditatea imbinarii teava-fiting.